Vizită pastorală în Parohia năsăudeană Beclean II

Credincioșii Parohiei năsăudene Beclean II l-au avut în mijlocul lor duminica aceasta pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului. Împreună cu un sobor de preoți și diaconi, Înaltpreasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie în biserica parohială cu hramul „Buna Vestire”, informează TRINITAS TV.

„Dalbele datini ale sărbătorilor care se aproprie învăluie în har și bucurie toată eparhia. Așa se face că astăzi am liturghisit în Beclean și ne-am bucurat de comuniunea cu râvnitorii și bunii credincioși de aici”, a spus ÎPS Părinte Andrei.

La slujbă au participat preoți și credincioși din oraș, dar și din alte localități.

În cadrul slujbei un tânăr diacon a fost hirotonit preot. Corul parohiei a interpretat în cadrul Sfintei Liturghii mai multe colinde, timp în care foarte mulți copii au fost împărtășiți cu Sfintele Taine.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…