Vizită de evaluare la Facultatea de Teologie din Sibiu

Grupul de evaluatori de la European University Association (EUA), venit la Sibiu pentru a întocmi un raport de evaluare a Universității „Lucian Blaga”, a ajuns marți, 11 decembrie 2012, la Facultatea de Teologie Ortodoxă. Cei cinci membri ai comisiei, patru profesori de la universități europene și o studentă, au evaluat modul în care se desfășoară procesul educațional, relația profesor – student, performanțele în educație și cercetare și alte aspecte privind activitatea academică sau viața studențească. În pregătirea vizitei, conducerea universității a întocmit un raport de autoevaluare. La rândul ei, Facultatea de Teologie a realizat o analiză SWOT, înainte de vizita comisiei EUA, după cum aflam din Ziarul Lumina.

Comisia EUA a avut o întâlnire cu reprezentanții facultății sibiene, în care a fost prezentată instituția, rolul acesteia în Universitatea „Lucian Blaga” și alte aspecte din activitatea academică și de cercetare, conform celor precizate de decanul facultății, pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel.

Comisia EUA a mai avut o întâlnire cu profesorii de la Facultatea de Teologie și cu reprezentanții studenților și ai organizațiilor studențești. De asemenea, în decursul vizitei la Sibiu, cei cinci evaluatori s-au întâlnit și cu primarul Johannis Klaus, cu mediul de afaceri sibian și cu absolvenți ai universității. Cele două facultăți selectate pentru evaluare au fost Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” și Facultatea de Inginerie.

Comentarii Facebook


Știri recente