Vizită arhierească în tabăra de la Mărișel, Cluj

Cei 49 de copii aflați în aceste zile în tabăra de la Mărișel organizată de Arhiepiscopia Clujului, prin Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala Cluj-Napoca, au fost vizitați sâmbătă, 30 iulie, de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei Andreicuț.

Aceasta este cea de-a doua tabără din vara anului 2011, fiind dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 9-12 ani. Acestora, Părintele Mitropolit Andrei le-a vorbit astăzi despre însemnătatea credinței ortodoxe, după cum ne informează Radio Renașterea.

La rândul lor, tinerii, au prezentat sceneta intitulată „Minunea Sfântului Nicolae din Constantinopol” și un program artistic de cântece religioase.

Tabăra de la Mărișel a debutat luni, 25 iulie, cuprinzând activități precum ateliere de limbaj mimico-gestual, decorare de tricoruri, teatru, confecționare de cruciulițe, brățări, atelier culinar.

„Au fost organizate jocuri de grup, cântece la chitară, o competiție pe echipe intitulată Vânătoarea de comori, care a avut loc joi”, a precizat coordonatorul de tineret din Arhiepiscopia Clujului, Radu Copil.

Comentarii Facebook


Știri recente