Vizita arhierească în tabăra de creație din Parcul natural Comana

Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a vizitat, ieri, 11 septembrie 2012, tinerii aflați în tabăra de creație din locația ‘Cabana Fântâna cu nuc’ din Parcul Natural Comana., informează site-ul episcopiagiurgiului.ro.

În cadrul vizitei Preasfinția Sa, a asistat la o parte din programul obișnuit al taberei, unde copiii se aflau la atelierul de lucru: ‘Împletirea metaniilor și a brățărilor’, fiind urmată de seara duhovnicească pe tema ‘Tinerii și rolul lor în societate și biserică’. Cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Ambrozie a apreciat diversitatea activităților pe care cei 10 tineri le desfășoară în aceste 5 zile sub coordonarea Dl. Prof. Necula Daniel, Inspector de specialitate la Disciplina Religie, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu și Pr. Pop Vasile Florin responsabil proiect ‘Alege Școala!’, Protoieria Giurgiu.

Totodată, Preasfinția Sa, a oferit tuturor celor prezenți sucuri, fructe, dulciuri, revista Familia Ortodoxă, ultimul număr al Revistei eparhiale și iconițe.

Comentarii Facebook


Știri recente