Vizită arhierească în Parohia Negrilești, Protopopiatul Beclean

Credincioșii parohiei Negrilești, Protopopiatul Beclean îl vor avea astăzi, 11 august 2011, în mijlocul lor pe Mitropolitul Clujului.

Înaltpreasfințitul Andrei va oficia de la ora 19:00 Slujba Paraclisului Maicii Domnului și apoi va rosti o cateheză despre Preasfânta Fecioară Maria, informează Radio TRINITAS. Părintele paroh, Dumitru Zimveliu a precizat ca vizita Înaltpreasfințitului Andrei în această parohie este o bucurie pentru întreaga comunitate.

Dragostea copiilor față de sfintele slujbe și față de Biserică este deosebită, deoarece în jur de 100 de copii participă la în fiecare seară la oficierea Sfântului Paraclis al Maicii Domnului, după cum a menționat părintele paroh.

Părintele Dumitru Zimveliu a menționat că nu este prima vizită a unui ierarh în parohia Negrilești și că această vizită a Înaltpreasfințitului Andrei încununează celelalte vizite în această parohie.

Prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei în parohia Negrilești face parte din seria vizitelor duhovnicești pe care Înalpreasfinția Sa le desfășoară în perioada Postul Adormirii Maicii Domnului în mai multe parohii de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Clujului.

Comentarii Facebook


Știri recente