‘Viata Parintelui Cleopa’ tradusa in limba franceza

Sambata, 29 ianuarie 2005, va avea loc la Paris, in cadrul Parohiei Sfanta Parascheva si Sfanta Genevieva din cripta Bisericii Saint-Sulpice, prezentarea cartii Parintele Cleopa in traducere franceza dupa lucrarea aparuta la Editura TRINITAS.

Prezentarea cartii Parintele Cleopa va fi facuta de Inalt Prea Sfintitul Daniel – Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, de Inalt Prea Sfintitul Iosif – Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale, de domnul Jean Claude Larchet – Directorul Colectiei Mari Duhovnici Ortodocsi ai secolului XX de la Editura L?AGE D?HOMME si in prezenta traducatorului, ieromonahul Marc Alric.

Cartea Parintele Cleopa, in traducere franceza, a aparut in luna mai anul trecut (2004).

‘Parintele Cleopa (1912 ? 1998) este unul dintre cei mai mari duhovnici ortodocsi ai secolului XX. El nu a fost doar un mare renovator al vietii monahale din Romania, ci mai ales un parinte duhovnicesc care a atras, prin harismele sale, zeci de mii de pelerini veniti din toata Europa pentru a-l vedea si asculta. Simplitatea, mostenita din originile familiei de taran, si profunda smerenie, i-au permis Parintelui Cleopa sa aiba un contact imediat si direct cu oameni de conditie modesta, cu copii, dar si cu cei mari din lumea aceasta.’ ? se scrie in cuvantul editorului din editia franceza a cartii Parintele Cleopa.

Comentarii Facebook


Știri recente