Valoarea terapeutică a Tainei Sfintei Mărturisiri

Joi, 3 aprilie, de la ora 18:00, în Amfiteatrul A1/2 al Universității de Vest din Timișoara a avut loc conferința „Valoarea terapeutică a Tainei Sfintei Mărturisiri”, susținută de pr. prof. dr. Dumitru Megheșan, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Oradea.

La eveniment au participat clerici din eparhie, profesori și studenti teologi, și un numeros public dornic să afle și să înțeleagă valoarea terapeutică pe care o are Taina Sfintei Mărturisiri. Seria conferintele prepascale se va încheia joi, 10 aprilie cu susținerea conferinței cu tema „Dimensiunea euharistică a succesiunii apostolice”, de pr. prof. dr. Ioan Bizău, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Cluj-Napoca.

Conferințele prepascale sub genericul CUMINECARE ȘI COMUNICARE. TAINA SFINTEI EUHARISTII ȘI TAINA SFINTEI MĂRTURISIRI sunt organizate de Arhiepiscopia Timișoarei și Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și ASCOR Timișoara.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar de isihasm

În vacarmul societății de azi, isihia poate fi salvatoare de suflete. Am selectat câțiva termeni legați de această practică ortodoxă care, deși poate fi percepută drept simplă și accesibilă, este extrem de complexă și de…