Un nou proiect al Fundației Mitropolitane „Cuvântul care zidește” din Craiova

Luni, 8 februarie 2010, începând cu orele 13:00, va avea loc la Școala Generală nr. 22 „Mircea Eliade” din Craiova deschiderea expoziției de fotografie dedicată protejării Văii Jiului. Evenimentul este organizat de către Fundația „Cuvântul care zidește”, ONG patronat de către Mitropolia Oltenia, împreună cu Școala Generală nr. 22 „Mircea Eliade” din Craiova și este cuprins în cadrul proiectului „Copiii-protectorii naturii”, finanțat de către Ambasadei Statelor Unite ale Americii din România.

În cadrul manifestării va fi prezentat și un film documentar dedicat protejării văii râurilor și în special a zonelor de agrement din Oltenia.

Expoziția de fotografie are un caracter itinerant, urmând a fi organizată în patru școli din județul Dolj (Școala nr. 22, Colegiul Național „Carol I”, Colegiul Național „Elena Cuza” și Școala Generală din Podari) precum și în patru școli din județul Gorj (Liceul Teologic – Tg. Jiu, Școala Generală Runcu, Școala Generală Polovragi și Grupul Școlar Industrial Tismana).

Manifestarea își propune să promoveze în rândul copiilor impactul pozitiv al voluntariatului, precum și importanța păstrării unui mediu curat.

www.mitropoliaolteniei.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…