Un nou program social pentru școlari, organizat de Asociația „Sfântul Stelian”

Patriarhia Română sprijină persoanele defavorizate. Parte integrantă a parohiei „Sfântul Silvestru” din Capitală, Asociația „Sfântul Stelian” desfășoară programul educațional „Steluța” care se adresează copiilor cu probleme sociale. Aici 80 de copii care provin din familii dezorganizate sau sărace participă la diferite activități școlare care au ca scop prevenirea abandonului școlar.

La Centrul educațional al Asociației „Sfântul Stelian”, copiii au parte de susținere, atât materială cât și spirituală. Ei sunt asistați de preoți, monahii care-și desfășoară activitatea în centru, pedagogi și psihologi.

Asociația „Sfantul Stelian” este o organizație creștină de caritate care din anul 1993 sprijină atât material cât și spiritual categoriile defavorizate ale societății. În cadrul acestei asociații există și un centru de tip familial în comuna Greaca din județul Giurgiu unde sunt găzduiți 22 de copii abandonați, un centru de calificare profesională și un centru de sevicii sociale pentru bătrâni.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente