Un nou program pentru copiii saraci lansat de Patriarhia Romana

Patriarhia Romana impreuna cu postul de televiziune Antena 1 patroneaza, in perioada 12 septembrie -15 octombrie anul curent, programul social-caritabil Ajutor pentru viitor, sub deviza Eu vreau sa merg la scoala. Programul consta in colectarea de fonduri de la persoane fizice si juridice pentru cumpararea de imbracaminte, incaltaminte si rechizite scolare pentru circa 2000 de copii saraci din Bucuresti si din comunele alaturate capitalei romane, aflati in grija asociatiei Diaconia a Patriarhiei Romane, cu scopul prevenirii abandonului scolar.

Lansarea oficiala a programului a avut loc la 17 septembrie, intr-un spatiu special amenajat al magazinului Unirea, in prezenta P.F. Parinte Patriarh Teoctist si a unor reprezentanti ai autoritatilor de stat si locale. Aici se va afla pe toata durata campaniei centrul operativ al programului.

Patriarhia Romana a deschis la BancPost, Sucursala Unirii, conturile 2511071-51733 (pentru donatii in lei) si 2511072-51733 (pentru donatii in valuta), banii putand fi trimisi prin mandat postal sau prin banca. De asemenea, in spatiile publice din Bucuresti au fost amplasate urne mobile pentru donatiile de bani. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon (01) 3133746.

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente