Un nou magazin de obiecte bisericești în orașul Bocșa, Episcopia Caransebeșului

Marți, 7 iunie, a fost inaugurat în orașul Bocșa un nou magazin de obiecte bisericești. Magazinul a fost amenajat de Sectorul economic-comercial al Episcopiei Caransebeșului, cu sprijinul Parohiei ‘Sfântul Ierarh Nicolae’ din Bocșa Română, în incinta casei parohiale a Parohiei Bocșa Română.

Preasfințitul Lucian, Episcopul Caransebeșului, înconjurat de un numeros sobor de preoți și în prezența unui număr însemnat de credincioși, a oficiat slujba de binecuvântare. Magazinul de obiecte bisericești oferă credincioșilor cărți și obiecte bisericești, veșminte, precum și produse naturiste realizate la Mănăstirea ‘Cuvioasa Parascheva’ – Nera.

‘Am avut bucuria de a-l primi în protopopiatul nostru pe Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, care a binecuvântat un magazin de obiecte bisericești, pentru Protopopiatul Reșița fiind magazinul cu numărul patru, dacă ținem cont că două din acestea sunt deschise în municipiul Reșița, unul la Mănăstirea Brebu și iată, astăzi, în orașul Bocșa, în Parohia ‘Sfântul Ierarh Nicolae’ din Bocșa Română. Ne bucurăm că avem posibilitatea de a oferi credincioșilor noștri aceste obiecte bisericești, în special cărți cu un conținut ziditor de suflet. De asemenea, amintim faptul că din magazinele noastre diecezane și în cel de la Bocșa, astăzi binecuvântat de Preasfințitul Părinte Episcop Lucian, putem să ne achiziționăm produse naturiste făcute la Mănăstirea Nera, care vin în sprijinul tămăduirii trupești, dar și sufletești’, a declarat pentru Ziarul Lumina, Ediția de Banat, Părintele Nicolae Mirișan, protopopul Reșiței.

Magazinul diecezan din orașul Bocșa este al patrulea de obiecte bisericești din Protopopiatul Reșița și al optulea magazin din eparhie, urmând ca pe viitor și în alte orașe ale eparhiei să se deschidă magazine spre folosul duhovnicesc al credincioșilor ce le trec pragul.

Comentarii Facebook


Știri recente