Un nou depozit de colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor se va deschide în Prahova

După cum ne informează „Ziarul Lumina”, un nou depozit de colportaj se va deschide în Arhiepiscopia Bucureștilor, în zona Prahovei. Hotărârea a fost luată în Permanența Consiliului eparhial a Arhiepiscopiei Bucureștilor, din 15 septembrie.

‘La inițiativa Preasfințitului Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, s-a aprobat deschiderea unui nou depozit de colportaj în Prahova. Întrucât în Prahova se află patru protoierii care aparțin Arhiepiscopiei Bucureștilor, Depozitul de Colportaj ‘Lumini de Sărbători’ din centrul Capitalei face cu greu față solicitărilor. Pe de altă parte, preoților din orașele îndepărtate din Prahova le este dificil să ajungă la București, drept pentru care ne-am gândit să deschidem acest depozit de colportaj care va funcționa sub același concept ca și cel din Capitală, cu aceleași produse și cu aceleași prețuri. Noul depozit se va numi ‘Lumini de sărbători II’ sau ‘Lumini de sărbători Ploiești”, a declarat părintele Ioachim Bejenariu, inspector în cadrul Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Noul depozit de colportaj va fi construit pe unul din terenurile puse la dispoziție de o parohie din Ploiești și va fi inaugurat la începutul anului 2011.

Comentarii Facebook


Știri recente