Un nou centru social în Arhiepiscopia Aradului

În Duminica a IV-a după Paști, la 6 mai 2012, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului a sfințit, după săvârșirea Sfintei Liturghii, Centrul Social Sfânta Cuvioasă Parascheva din parohia Dorgoș, în prezența oficialităților locale și județene și a credincioșilor din parohie.

Așezământul a fost construit pe un teren donat de familia bunilor credincioși ai parohiei Ioan și Elena Selegean, sub coordonarea și prin strădania preoților Octavian Mihai Blaj și Daniel Ungur, ajutați de echipa serviciului tehnic a Arhiepiscopiei Aradului.

După cum ne informează Pr. Mircea Bupte, Vicar administrativ Arhiepiscopia Aradului, edificiul poate asigura asistența în regim rezidențial a unui număr de 32 persoane în camerele dotate corespunzător, beneficiind și de un paraclis, un cabinet medical, sala de destindere, bucătărie, sala de mese, spălătorie, cămară, grupuri sanitare, centrală termică proprie. Cheltuielile pentru construcție, amenajare și dotări au provenit, în cea mai mare parte din fondurile proprii al Arhiepiscopiei Aradului, din subvenții de la Secretariatul de Stat pentru Culte, donații în materiale de construcții din partea Primăriei Comunei Ususău, precum și din donații ale credincioșilor.

Comentarii Facebook


Știri recente