Un nou centru social al Bisericii la Baia Mare

În cadrul Asociației Femeilor Ortodoxe din Maramureș, care își desfășoară activitatea pe lângă Catedrala episcopală din Baia Mare a fost inaugurat, astăzi, 22 mai 2012, Centrul social-cultural ‘Mironosițele Femei’. Proiectul a fost realizat în colaborare cu serviciul public de asistență socială din cadrul consiliul local Baia Mare. La eveniment a fost prezent și Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, informează TRINITAS TV.

„Asociația Femeilor Ortodoxe Mironosițele Femei de pe lângă Catedrala episcopală a fost înființată acum șapte ani. În această perioadă au desfășurat foarte multe și frumoase activități care au adus alinare și mângâiere la 100 de familii din Baia Mare lunar, iar de Praznicele Mari 350 de familii de oameni în vârstă și de familii sărace primesc din partea asociației pachete”, a spus Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul.

Preasfințitul Părinte Arhiereu-vicar Iustin Sigheteanul i-a înmânat, din partea Episcopiei, președintele Asociației „Mironosițele Femei” diploma ‘Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul’ pentru lucrarea social-filantropică desfășurată și deschiderea noului centru.

La eveniment au participat membre ale asociației, dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Comentarii Facebook


Știri recente