Un nou centru pentru îngrijiri paliative în București

În curtea Bisericii „Sfântul Pantelimon” din Capitală, continuă lucrările de construire a noului centru pentru îngrijirea bolnavilor de cancer aflați în faza terminală. Lucrările au început în această toamnă și se vor încheia în luna august a anului viitor.

Inginerul Ștefan Cliseru a precizat pentru TRINITAS TV: „s-a împlinit o lună de când ne-am apucat de fundație, lucrările merg foarte bine și suntem în grafic. Acum se toarnă placa peste parter, vor urma stâlpii, apoi cealaltă placă”.

Proiectul aparține Patriarhiei Române, prin Sectorul Social – filantropic, așezământul urmând a fi construit cu sprijinul Ambasadei Elveției în România și al Primăriei Sectorului 2 al Capitalei. Noul centru social va avea două etaje și mansardă, 30 de camere pentru pacienți, dar și cabinete medicale.

Acesta este al doilea centru de îngrijiri paliative înființat de Patriarhia Română în București.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…