Un nou an universitar la Baia Mare

La Universitatea de Nord din Baia Mare a avut loc astăzi, 4 octombrie, festivitatea de deschidere a noului an universitar, informează TRINITAS TV. Ceremonia a fost precedată de Sfânta Liturghie si slujba de Te Deum, oficiate în Catedrala „Sfânta Treime” din Baia Mare, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Justinian, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, și a Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Eparhiei.

„Bucuria mea este pentru că acest oraș foarte frumos în care s-a înființat această universitate este de mare importanță”, a spus Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Justinian, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Preasfințitul Părinte Arhiereu-vicar Iustin Sigheteanul a participat în continuare și la ședința de lucru a profesorilor din cadrul Secției de Teologie Ortodoxă și Asistență Socială a Universității din cadrul Facultății de Litere a Universității de Nord din Baia Mare.

Catedra de Teologie Ortodoxă și Asistență Socială din cadrul Facultății de Litere a Universității de Nord din Baia Mare, a fost înființată în anul 1992.

Comentarii Facebook


Știri recente