Un dar de suflet pentru bătrânii gălățeni

Studenții Secției de Asistență socială de la Facultatea de Istorie, Filozofie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați au susținut astăzi un program artistic pentru bătrânii de la Centrul „Speranță pentru vârsta a III-a” din oraș, informează TRINITAS TV.

Așezământul funcționează pe lângă Parohia „Pogorârea Duhului Sfânt” și „Sfântul Stelian” din Galați.

La acțiunea studenților gălățeni au participat și elevi ai Colegiului „Mihail Kogălniceanu” din oraș. Tinerii au organizat și o expoziție de icoane.

Acțiunea a fost organizată cu ocazia pomenirii Sfântului Stelian, ocrotitorul parohiei în cadrul căreia funcționează Centrul „Speranță pentru vârsta a III-a”, și se înscrie în seria de programe sociale desfășurate în Arhiepiscopia Dunării de Jos în luna noiembrie, la finele căreia este sărbătorit ocrotitorul Eparhiei, Sfântul Apostol Andrei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…