Ultima sesiune a proiectului „Alege Școala”, la Curtea de Argeș

Ultima sesiune de formare a preoților din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, în cadrul proiectului educațional „Alege Școala”, s-a desfășurat la Centrul Eparhial de la Curtea de Argeș, în zilele de 25 și 26 august, informează Ziarul Lumina.

„Sesiunea se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, care a participat la lucrările proiectului și a adresat un cuvânt de binecuvântare și de învățătură despre implementarea acestui proiect educațional. La lucrările sesiunii au participat preoți din protoieriile Mioveni și Curtea de Argeș și s-au desfășurat sub coordonarea părinților Mihail-Arcadius Iliescu și diac. Florin Marica, din cadrul Sectorului Teologic-educațional al Patriarhiei Române”, a declarat părintele Anton Dicu, inspector în cadrul Biroului de catehizare parohială al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

În prima zi a avut loc partea tehnică de prezentare a proiectului „Alege Școala”, iar în partea a doua a sesiunii a avut loc partea practică a proiectului.

„Proiectul s-a bucurat de un real succes. Preoții au procedat cu tact prin consiliere și prin ajutoarele care au fost acordate familiilor cu situații precare. Beneficiari ai proiectului educațional au fost 217 copii din eparhia noastră, care au participat la tabăra de la Durău”, a mai spus părintele inspector Anton Dicu.

Comentarii Facebook


Știri recente