Trupul neînsuflețit al Părintelui Dumitru Popescu a fost depus la capela Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”

Trupul neînsuflețit al Părintelui acad. prof. dr. Dumitru Popescu a fost depus astăzi, 11 martie, la capela Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București. În jurul orei 12.00, cadrele didactice și studenții instituției de învățământ teologic s-au adunat în biserica „Sfânta Ecaterina”, unde a fost adus trupul Părintelui Dumitru Popescu. Aici a fost săvârșită o slujbă de pomenire.

Părintele Dumitru Popescu, în vârstă de 81 de ani, a trecut la Domnul în dimineața zilei de miercuri, 10 martie. Eminent dascăl de teologie, membru de onoare al Academiei Române și doctor honoris causa al mai multor Universități, Părintele Dumitru Popescu a modelat sufletele a zeci de generații de slujitori ai sfintelor altare și ai învățământului teologic din țara noastră.

Toți cei care l-au cunoscut și apreciat îi vor putea aduce un ultim omagiu în paraclisul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București până sâmbătă, 13 martie, orele 12.00, când se va oficia slujba de înmormântare.

Comentarii Facebook


Știri recente