Tradiționala recepție de Anul Nou la Tulcea

Pe 3 ianuarie a avut loc la Centrul Eparhial din Tulcea tradiționala Recepție de Anul și la care au participat preoții din municipiul Tulcea, stareți și starețe, autoritățile locale și centrale, angajați ai Centrului Eparhial și alți invitați, după cum ne-a precizat Alexandru Chituță.

După cuvântul P.C. Pr. prot. Romeo – Gabriel Ispas, rostit în numele preoților tulceni, P.S. Sa a ținut un cuvânt de binecuvântare în care a mulțumit lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra clerului și credincioșilor din eparhia Tulcii în anul ce s-a încheiat, făcând tuturor urări de sănătate și de împliniri sfinte în Noul An.

Au luat apoi cuvântul dl. ing. Vasile Gudu, prefectul jud. Tulcea, dl. ing. Constantin Hogea primarul orașului Tulcea, dl. comisar -șef Vasile Sofon din partea Inspectoratului de Poliție Județean și P.C. pr. onorar Dumitru Andone, care a scos în evidență bunele relații dintre Episcopia Tulcii și organele locale ale administrației de Stat.

La încheierea recepției P.S. Sa a mulțumit tuturor pentru participare oferind câte un dar simbolic fiecărui participant acum în prag de An Nou.

Comentarii Facebook


Știri recente