„Tradiție și înnoire în slujirea liturgică”, volumul IV

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la Editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut volumul IV al lucrării „Tradiție și înnoire în slujirea liturgică”, a părintelui profesor Nicolae Necula. Cartea cuprinde răspunsuri la numeroase probleme de actualitate religioasă, dar și cultică, în tradiția deja statornicită de primele trei volume, informează TRINITAS TV.

Acest volum înmănunchează un număr de treizeci de întrebări și răspunsuri pe diferite teme care au fost publicate în ultimii ani în Periodicul Patriarhiei Române ‘Vestitorul Ortodoxiei’ și care vine să completeze și să îmbogățească gama de teme care au fost publicate în primele trei volume, respective, în volumele I și II publicate la Editura Dunării de Jos, cât și în volumul III publicat la Editura Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, a spus părintele inspector Gheorghe Pop de la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Cel de-al IV-lea volum al lucrării „Tradiție și înnoire în slujirea liturgică” vine în sprijinul studenților teologi, a preoților slujitori, dar și a oricărui credincios.

Cartea „Tradiție și înnoire în slujirea liturgică”, volumul IV, a părintelui profesor Nicolae Necula, poate fi achiziționată de la magazinele Arhiepiscopiei Bucureștilor, precum și de la magazinele de carte bisericească din cuprinsul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei și din Mitropolia Olteniei.

Comentarii Facebook


Știri recente