Tot mai multe mesaje de susținere a campaniei „Nu vrem liceu fără Dumnezeu”

Sectorul Teologic-Educațional al Patriarhiei Române a centralizat mesajele, primite de la eparhii, care susțin menținerea disciplinei Religie în planul cadru pentru învățământul preuniversitar. Inițiativa mobilizării celor care susțin menținerea disciplinei Religie în învățământul preuniversitar și în mod special în licee, aparține Patriahiei Române.

„După centralizarea mesajelor trimise până la data de 19 august 2008, avem 135.835 mesaje de susținere pentru păstrarea disciplinei Religie în cadrul trunchiului comun la nivelul învățământului liceal, din care 115.455 semnături pe liste de adeziuni, 605 mesaje prin poștă și prin e-mail și 19.775 chestionare. Dorim, pe această cale, să le mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat în demersul nostru de promovare a valorilor spirituale și religios-morale ale Ortodoxiei”, a declarat pentru Agenția BASILICA, Bogdan Popescu, consilier patriarhal.

Strângerea semnăturilor pentru păstrarea Religiei în învățământul preuniversitar va continua până în momentul adoptării noului proiect al Legii învățământului preuniversitar.

Comentarii Facebook


Știri recente