Tinerii, îndemnați să se implice în viața Bisericii

Sectorul social-misionar al Episcopiei Caransebeșului anunță lansarea proiectului ‘Tinerii în Biserică’. Acesta este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani de pe raza Protopopiatelor Reșița și Oravița, informează Ziarul Lumina, Ediția de Banat.

Proiectul se va desfășura în perioada octombrie 2012-ianuarie 2013 și se dorește a fi o împletire a diferitelor metode de susținere și implicare activă a tinerilor în viața Bisericii. Este conceput să se desfășoare pe două direcții distincte, dar strâns legate între ele: concurs de cunoștințe religioase ‘Să ne cunoaștem credința’, care va avea loc în luna noiembrie a acestui an, și tabăra de creație ‘Credință și artă pentru toți’, care se va desfășura în perioada 8-12 ianuarie 2013. Pentru participarea la acest proiect se vor selecta cinci parohii din protopopiatele Reșița și Oravița, iar perioada de înscriere este cuprinsă între 15 și 22 octombrie 2012.

Informații suplimentare legate de înscrierea și participarea la acest proiect se pot obține la adresa de email [email protected], precum și la numărul de telefon 0734773477, persoana de contact Mihai Ciucur.

Comentarii Facebook


Știri recente