Tinerii creștini din Asociația „Oastea Domnului” l-a colindat miercuri pe Preafericitul Părinte Patriarh Daniel

Un grup de tineri creștini din Asociația „Oastea Domnului” l-a colindat miercuri, 16 decembrie 2009, pe Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, informează „Ziarul Lumina’. Tinerii, studenți la diverse facultăți, conduși de părintele Ștefan Tigău, paroh al bisericii din comuna Poenarii Burchii, au cântat colinde și cântări specifice Postului Crăciunului. La final, Patriarhul B.O.R. i-a felicitat pe cei 28 de tineri colindători pentru activitatea lor misionară și a subliniat bucuria propovăduirii lui Hristos prin colind și prin orice activitate misionară. „Vă mulțumim și vă dorim sărbători fericite! Rugăm pe Hristos Domnul să vă dăruiască bucuria aceasta de a fi propovăduitori ai iubirii lui Dumnezeu pentru oameni și de a încuraja oamenii în credință pentru că cea mai adevărată bucurie este bucuria rugăciunii, bucuria prezenței Duhului Sfânt în inima omului”, a spus Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Părintele Ștefan Tigău, conducătorul grupului de tineri, a mulțumit Preafericirii Sale pentru primire și pentru binecuvântare. „Bucuria din această seară în care am avut plăcerea să îl întâlnim pe PF Părinte Patriarh a fost una deplină, deoarece în sufletul nostru s-a născut într-adevăr clipa aceea în care Mântuitorul S-a născut cu adevărat în ieslea de la Bethleem. Spun aceasta deoarece, în momentul în care colindăm, sufletul nostru se umple de bucurie sfântă, iar pentru noi această bucurie sfântă a fost desăvârșită, fiindcă ne-am întâlnit cu cel care este Întâistătătorul Bisericii noastre”, ne-a declarat părintele Tigău.

Tinerii colindători au primit daruri de la Patriarhul României și și-au exprimat la rândul lor bucuria intâlnirii cu Preafericirea Sa. „Pentru noi, a fost o bucurie foarte mare să ne îndreptăm către Întâistătătorul Bisericii noastre cu o colindă cu vestirea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, ducându-L pe Hristos Preafericitului și primindu-L pe Hristos prin binecuvântarea Preafericirii Sale”, ne-a declarat Cristi Bejan. (Ciprian BRA)

Comentarii Facebook


Știri recente