Tineretul și provocarile lumii de azi

O sesiune de comunicări științifice a avut loc miercuri, 31 octombrie, în parohia Sf. Dimitrie cel Nou din Cluj-Napoca.

Au participat elevi de la Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr din Cluj coordonați de profesoara de religie Ionița Timiș si de la Seminarul Teologic Ortodox, conduși de părintele profesor Daniel Mocanu. Activitatea s-a desfășurat de la ora 14:30 de minute, în biserica parohiei, din cartierul Gheorgheni.

Tinerii au prezentat referate și au discutat pe tema „Tineretul și provocarile lumii de azi”.

Au fost abordate în referatele prezentate de elevi subiecte precum importanța și efectele benefice ale muzicii în viața tinerilor, influența mass-media asupra tinerilor și traficul de ființe umane.

„Temele au fost foarte bine prezentate de elevii participanți suscitând interesul tuturor, fiind luate în discuție apoi de către toți ceilalți participanți. Am constatat o preocupare reală, dar în același timp o cunoaștere a problemelor reale, a provocărilor, dar și a ispitelor prin care trece tineretul”, a spus pr. paroh, Iacob Cismaș.

Sesiunea de comunicări științifice desfășurată în parohia Sf. Dimitrie cel Nou din Cluj s-a încheiat cu vizionarea filmului de scurt metraj „Pilde”, după cum ne informează Radio Renașterea.

Comentarii Facebook


Știri recente