Televiziunea Patriarhiei Române are o nouă grilă de programe

TRINITAS TV, postul de televiziune al Patriarhiei Române, oferă telespectatorilor un nouă grilă de programe. Începând de astăzi, Jurnalul Trinitas are trei ediții: la ora 8, dimineața și la orele 18 și 22, în fiecare seară. Emisiunea „Biserica Azi” va avea o durată de 60 de minute, principala dezbatere a serii urmând să se desfășoare în intervalul orar 21 – 22.

Emisiunea dedicată activităților social-filantropice ale Patriarhiei Române, „Lumina faptelor bune”, va începe la ora 19. Documentarul „Calea credinței” are un nou format. Cu o durată de 15 minute, emisiunea pe teme de liturgică și viață practică a Bisericii va avea prima difuzare la ora 20 și 5 minute.

De asemenea, alături de transmisiunile directe ale Sfintei Liturghii și Vecerniei, în fiecare zi, începând cu ora 9, respectiv ora 16, postul de televiziune al Patriarhiei Române, va difuza noaptea și dimineața slujbele paraclisului și acatistului unor sfinți importanți ai Bisericii noastre, de la ora 1.30, respectiv la ora 6.00

În noua grilă a Trinitas TV se regăsesc emisiuni noi medicale, cu sfaturi practice, videoclipuri muzicale, programe dedicate copiilor și filme documentare realizate la biserici și mănăstiri din țară.

Televiziunea TRINITAS TV a fost înființată în octombrie 2007, la inițiativa și cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul României. Este una dintre cele cinci componente ale Centrului de Presă „Basilica”, alături de radio TRINITAS, publicațiile „Lumina”, Agenția de Știri „Basilica” și Biroul de Presă.

Comentarii Facebook


Știri recente