Te Deum cu ocazia încheierii anului școlar, la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Zalău

Episcopia Sălajului în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj organizează miercuri, 10 iunie 2008, orele 1300, la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Zalău, slujba Te Deum-ului cu ocazia încheierii anului școlar. Sunt așteptați să participe elevi, absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a, cadre didactice, părinți, autorități, jurnaliști și toți cei care doresc să fie alături de noi la acest moment festiv.

Elevii care au obținut premii și mențiuni la faza națională a olimpiadei de Religie, precum și profesorii lor coordonatori, vor primi premii și diplome de merit la finalul serviciului religios.

Va fi acordat, de asemenea, titlul de „Profesorul anului” pentru unul dintre profesorii de religie care s-a remarcat în mod desosebit în cursul anului școlar 2008-2009. Distincția aceasta este acordată pentru prima dată de către Episcopia Sălajului în urma unei evaluări complexe care a inclus votul colegilor, evaluarea activității de către preoții parohi, analiza raportului de autoevaluare și votul secret al unei comisii formate din 11 membri, prezidată de Preasfințitul Părintre Episcop Petroniu.

Cu aceeași ocazie va fi premiată și echipa câștigătoare a concursului pentru realizarea site-ului Episcopiei Sălajului.

Biroul de Presă al Episcopiei Sălajului

Comentarii Facebook


Știri recente