Târosirea noii biserici din Săud, Beiuș

În Duminica a treia după Paști, a Mironosițelor, 29 aprilie 2012, Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, se va afla în vizită pastorală în mijlocul preoților și credincioșilor din cadrul Protopopiatului Beiuș.

După cum ne informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei, cu acest prilej, Preasfinția Sa va oficia slujba de târnosire a noii biserici cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh” din filia Săud, parohia Ferice, urmată de săvârșirea Sfintei Liturghii, înconjurat sobor de preoți și diaconi. În cadrul slujbei, Preacucernicul Părinte paroh Ioan Foghiș va fi distins cu rangul de iconom-stavrofor, pentru întreaga lucrare pastoral-misionară desfășurată în parohie, cât și pentru strădaniile depuse în vederea ridicării și înfrumusețării lăcașului de cult.

Menționăm că între anii 1996-2012 prin purtarea de grijă a părintelui paroh, ajutat îndeaproape de membrii Consiliului și Comitetului parohial, dar mai ales prin dărnicia și jertfelnicia bunilor credincioși, a fost zidit noul lăcaș, fiind împodobit cu toate cele necesare săvârșirii sfintelor slujbe, iar curtea bisericii a fost pavată și împrejmuită cu gard.

Comentarii Facebook


Știri recente