Târgul național de carte bisericească de la Sibiu

Timp de trei zile, între 8-10 noiembrie 2012, biblioteca ASTRA din Sibiu este gazda unuia din cele mai reprezentative târguri de carte religioasă din țară. Târgul Național de Carte și Revistă Religioasă de la Sibiu și-a deschis porțile. Organizatorii își propun ca, până sâmbătă seară, să aducă publicului interesat cele mai bune titluri ale momentului.

În prima zi a avut loc lansarea volumelor „Bucuria de a trăi viața în Hristos”, „Plinitu-s-a, Hristoase, taina rânduielii Tale” și „Sfântul Ierarh Andrei Șaguna – păstorul cel bun – al Ardealului”, volumele ÎPS Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

Momentul a fost urmat de o altă lansare de carte, „O viață închinată Bisericii și neamului, Sfântul Ierarh Andrei Șaguna”, a părintelui profesor doctor Mircea Păcurariu, după cum ne informează TRINITAS TV.

Târgul de carte se află la cea de-a XII-a ediție. Târgul de Carte și Revistă Religioasă este deschis zilnic, la parterul sediului nou al Bibliotecii ASTRA, între ora 10.00 și ora 20.00. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente