Târgul Mărțișorului organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistență Socială, a organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Urziceni, Centrul Cultural Municipal Urziceni și World Vision România cea de a treia ediție a evenimentului „TRGUL MĂRȚIȘORULUI” – expoziție de mărțișoare și felicitări ecologice cu vânzare.

Evenimentul care marchează în fiecare an venirea primăverii s-a desfășurat zilnic în perioada 28 februarie-01 martie 2012, în foaierul Casei de Cultură a Municipiului Urziceni, in intervalul orar 13,00-17,00.

După cum ne-a mărturisit Toma Adriana Mariana, asistent social Protopopiatul Urziceni, în cadrul expoziției au participat lucrări realizate de copiii de la grupul de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatului Urziceni, dar și de la următoarele instituții de învățământ: Colegiul Grigore Moisil, Grupul Școlar Sfânta Ecaterina, Grădinița cu Program Prelungit „Rază de Soare” din Municipiul Urziceni, Școala cu clasele I-VIII „Maica Domnului” din Roșiori și Școala cu clasele I-VIII din Manasia.

Diversitatea modelelor și culorilor utilizate de copii în confecționarea acestor mici opere de artă i-a încântat pe toți cei care au trecut pragul expoziției. Pe toată perioada târgului, copiii care au reprezentat instituțiile participante la stand, au interacționat cu vizitatorii și au explicat tehnicile folosite în realizarea mărțișoarelor și felicitărilor ecologice.

Comentarii Facebook


Știri recente