Târgul locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități la Alba Iulia

Miercuri, 29 aprilie 2009, Asociația Filantropia Ortodoxă Română Alba Iulia a organizat Târgul locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Târgul a avut loc în incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia și a fost organizat de Filantropia Ortodoxă Alba Iulia prin proiectul „Centrul Multifuncțional pentru Integrarea pe Piața Muncii a Persoanelor cu Handicap Fizic” și finanțat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, coordonat de către Laura Pleșa-Manager de proiect.

Târgul a avut ca obiectiv integrarea persoanelor cu handicap fizic pe piața muncii și s-a adresat tuturor agenților economici. Pe lângă acestea, firmele participante au fost informate de avantajele de care pot beneficia în urma angajării unor persoane cu dizabilități precum și de facilitățile oferite de stat în astfel de situații.

Au fost invitate poștal și telefonic 50 de persoane cu handicap fizic din județul Alba, beneficiari ai Centrului Multifuncțional pentru integrarea pe piața muncii a persoanelor cu handicap fizic, 68 de firme din județul Alba și mass- media locală.

Sursa: reintregirea.ro

Comentarii Facebook


Știri recente