Târg de binefacere pentru mame și copii la Chișinău

Misiunea socială ‘Diaconia’ a Mitropoliei Basarabiei a organizat în perioada 17-18 decembrie, în parteneriat cu Centrul Comercial Shopping MallDova din Chișinău, un târg de binefacere cu produsele realizate în cadrul atelierelor de creație ale campaniei ‘De la Mame pentru Mame’, informează „Ziarul Lumina”. O sută de mame din Basarabia au contribuit la acest proiect, participând în fiecare zi, preț de câteva ore, timp de două săptămâni, la confecționarea unor jucării și ornamentații pentru brad care vor fi scoase spre vânzare la târgul de binefacere. Fondurile acumulate în urma târgului vor fi folosite pentru asigurarea întreținerii beneficiarilor Centrului maternal ‘În brațele mamei’, mame și copii, aflați în dificultate.

‘Înainte de sărbătorile de iarnă, noi, mămicile, ne gândim ce să aducă Moș Crăciun micuților noștri. Cu siguranță vom face tot posibilul ca Moșul să le aducă darul mult-așteptat. Le vom pregăti cele mai gustoase bucate și, învăluiți de dragostea, căldura și grija familiei, de mireasma bradului și a bunătăților, vom petrece sărbătorile de iarnă. Prin campania ‘De la mame pentru mame’ dorim să ajutăm și alte mame să le ofere copiilor lor aceste bucurii’, a declarat Mihaela Belei, coordonatorul proiectului ‘În brațele mamei’. Campania ‘De la Mame pentru Mame’ a fost lansată de Misiunea socială ‘Diaconia’ pe data de 5 decembrie. Pe parcursul a două săptămâni, mame de diferite vârste și profesii au făcut jucării de brad din fetru, hârtie, mărgele, paiete etc. Pe fiecare jucărie este atașat și un mesaj sugestiv pentru cumpărător: ‘Mulțumesc! Datorită ție sunt cu mama’.

Centrul maternal ‘În brațele mamei’ are o capacitate de 10 locuri (pentru cuplurile mamă-copil, aflate în dificultate) și a fost inaugurat în acest an la 10 septembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente