Târg de artă și produse tradiționale, cu prilejul sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel

La Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București se desfășoară în perioada 26- 28 iunie „Târgul de Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Manifestarea reunește peste 200 de meșteri și creatori populari din toată țara, care prezintă vizitatorilor atât icoane pe lemn și pe sticlă, cât și o gamă variată de produse tradiționale românești.

Vizitatorii au ocazia să achiziționeze o paletă diversă de produse tradiționale, de la obiecte din lemn, metal, lut, la țesături, mobilier, pictură și costume, dar și produse alimentare tradiționale. De asemenea, publicul are ocazia să asiste la spectacole de muzică folclorică și lansări de carte.

Pe lângă „Târgul de Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” se organizează și alte târguri cu specific tradițional românesc.

Târgul de Sfinții Apostoli Petru și Pavel este organizat de Ministerul Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Postul Naşterii Domnului: Resurse

Vă oferim mai multe resurse digitale pentru a parcurge perioada de postire cu folos duhovnicesc.  Postul Crăciunului, care a început în data de 15 noiembrie, amintește de postul îndelungat al patriarhilor și drepților din Vechiul…