Taina Sfântului Maslu prezentată elevilor din Ocna Mureș

În vederea susținerii și promovării învățăturii de credință ortodoxă despre Taina Sfântului Maslu; aprofundarea pastorală și practică a acestei Taine, în cadrul proiectului desfășurat la nivelul întregii patriarhii române sub genericul „2012 – Anul omagial al Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor” și ținând seama de actualitatea temei în viața Bisericii și a societății, astăzi, 28 mai, începând cu ora 12.00 la Ocna Mureș la Biserica aflată sub ocrotirea Sfântului vor avea loc mai multe activități dedicate tainei Sfântului Maslu, potrivit reintregirea.ro.

Se va oficia Sfânta Taină a Maslului la care vor participa participa preoții din localitate, elevii colegiului Teoretic „Petru Maior” din oraș alături de profesorii de religie. Tinerii vor da răspunsurile la strană și apoi vor discuta pe marginea temei dedicată maslului și bolnavilor. Manifestarea din cadrul proiectului se va desfășura sub coordonarea părintelui Cornel Marcu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…