Taina Sfântului Maslu la Parohia Brătești din Protoieria Ploiești

In cadrul Cercului Pastoral nr. 5 al Protoieriei Ploiesti, la Parohia Bratesti s-a savarsit de catre toti preotii care fac parte din acest Cerc pastoral Taina Sf. Maslu pentru multimea de credinciosi ce a fost prezenta.

La sfarsit, Părintele Protoiereu de Ploiești Ștefan Mușat a tinut bogat cuvant de invatatura, aratand tuturor cat de importanta este Taina Sf. Maslu, rugandu-i pre credinciosi sa devină mesagerii preoților catre cei care din binecuvantate pricini nu au fost prezenti, aratandu-le importanta participarii la Dumnezeiasca Liturghie si la celelalte sfinte slujbe. De asemenea, Părintele Protopop i-am indemnat pe credincioși ca in toate casele sa se ingrijeasca de pomenirea celor adormiți si totodata, sa fie atenti cu ingrijirea mormintelor, pentru ca suntem in preajma sarbatorii celor adormiti.

Urmatorul popas a fost la casa parohiala, o casa nou zidita, intr-un timp foarte scurt, unde s-a savarsit slujba de sfintire in prezenta unui numar mare de credinciosi și cu acest prilej s-a văzut atat ravna Pc. Pr. Nițu Ioan, cat si dragostea credinciosilor care sunt aproape de pastorul lor, sustinandu-i toate initiativele.

Comentarii Facebook


Știri recente