Taina Sfântului Maslu în Parohia Obreja, Protopopiatul Caransebeș

Preoții cercului misionar Obreja au săvârșit Taina Sfântului Maslu în Parohia Obreja din Protopopiatul Caransebeș. Au participat preoți din parohiile: Obreja, cu pr. paroh ic. stavr. Petru Itineanțu, Parohia Iaz cu pr. ic. Adrian Chereș, Parohia Ciuta cu pr. ic.stavr. Marcian Costina, Parohia Oțelul Roșu- Ohaba cu pr. ic.stavr. Dorel Unguraș , Parohia Oțelul Roșu- Ferdinand cu pr. ic. stavr. Mihai Suru, Parohia Glimboca cu pr. ic. stavr. Sorin Mîțu și Parohia Zorlențu Mare cu pr. Murariu Adrian, au avut această bucurie duhovnicească.

Participarea credincioșilor a fost mare, printre care mulți tineri și copii. Cei prezenți au avut o participare activă prin cântare și la rostirea rugăciunilor. Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele Murariu Adrian de la Parohia Zorlențul Mare, iar la final părintele paroh a mulțumit părinților invitați și credincioșilor prezenți pentru participare, făcând îndemnul la stăruința în rugăciune și post care sunt dătătoare de mântuire, după cum informează site-ul episcopiacaransebesului.ro

În duminica viitoare Taina Sfântului Maslu se va oficia în Parohia Ciuta , cu dorința expresă pentru ca „cei încredințați nouă spre a fi conduși pe calea Mântuirii” să găsească C”alea , Adevărul și Viața” spre preamărire lui Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Comentarii Facebook


Știri recente