Tabere pentru tineri la mănăstirile Albac și Afteia și la Centrul de Tineret de la Cetea

În această săptămână Centrul de Misiune și Tineret al Arhiepiscopie de Alba Iulia va organiza 3 tabere de tineret în județul Alba.

Începând de astăzi, 17 august și până duminică 23 august 2009, 15 tineri liceeni și de la școlile generale din județ vor participa la tabăra duhovnicească de la mănăstirea Albac, preot însoțitor fiind Cosmin Oprea. Cea de-a doua tabără se va desfășura la mănăstirea Afteia, unde participă 40 de liceeni sub coordonarea părintelui Cosmin Voinea. Cea de-a treia tabără duhovnicească va avea loc la Centrul de Tineret de la Cetea, unde vor participa 10 tineri sub coordonarea părintelui Marius Piștănilă.

În cadrul acestor tabere duhovnicești tinerii participanți vor avea un program zilnic de rugăciune, discuții pe diverse teme specifice vârstei lor, dar și drumeții sau activități cultural -religioase.

Centrul de Misiune și Tineret al Arhiepiscopiei noastre a mai organizat în luna iulie alte 5 tabere pentru tineri la Poiana Vadului – în două perioade -, Muncel, Lupșa și Strungari.

Pentru luna august mai sunt programate încă două tabere duhovnicești și tot două sunt programate la începutul lunii septembrie, ne-a informat Părintele Florin Croitoru, directorul Centrului de Misiune și Tineret.

Sursa: Radio Reîntregirea

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul României la spectacolul „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”: Apărător al dreptei credinţe şi învăţător al iubirii milostive

Patriarhul României a participat luni la ediția a 12-a Spectacolului cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” şi a rostit un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul a fost organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al…