Tabără studențească la Mănăstirea Oașa

Mănăstirea Oașa a organizat de Crăciun prima tabără studențească de iarnă. În perioada 23 – 25 decembrie, 120 de studenți de la filialele ASCOR din întreaga țară au participat alături de obștea Mănăstiri Oașa la o tabără de muncă și rugăciune, după cum ne informează părintele Sabin Vodă.

În cea de-a doua zi de Crăciun, 100 de studenți, împărțiți în trei grupe și însoțiți de părintele stareț Iustin și alți monahi de la Oașa, au participat la Sfânta Liturghie din localitățile Găbud, Căptălan și Ocna Mureș – la Biserica Sfântul Apostol Andrei. După-amiaza au luat parte de la ora 16:00 la Vecernia din Ocna Mureș și Unirea, iar de la ora 17.00 la Mănăstirea Dumbrava. În cea de-a treia zi de Crăciun studenții vor cânta la Sfânta Liturghie la bisericile din Gheja, Stâna de Mureș și Noșlac, iar de la ora 17.00 vor participa, la Casa de Cultură din Luduș, la o conferință duhovnicească susținută de părintele stareț Iustin după care vor susține un concert de colinde.

Tabăra studențească se va încheia marți, 28 decembrie, la Metocul Mănăstirii Oașa de la Găbud, unde după Sfânta liturghie va avea loc o sinaxă cu obștea mănăstiri la care vor participa și studenții.

Comentarii Facebook


Știri recente