Tabără religioasă în localitatea Ic Ponor, județul Cluj

Un grup de 45 de copii de la Grădinița socială „Acoperământul Maicii Domnului” și membri ai Fundației „Sfânta Irina” din Turda participă, în perioada 23-29 iulie, la o tabără religioasă în localitatea Ic Ponor, Padiș, județul Cluj, informează site-ul radiorenasterea.ro. Astfel de tabere se organizează în fiecare an de grădinița socială, pentru ca cei mici să își poată petrece o perioadă a vacanței de vară rugându-se și jucându-se împreună, dar și fiind inițiați în diferite activități educative. Ei participă la rugăciunile de dimineață și seara, acțiuni educative, de recreere, sunt antrenați în jocuri sportive, activități de lucru manual, abilități practice, concursuri de desene și pictură. La final, cei mai merituoși vor fi premiați.

Mai multe informații despre tabăra din acest an a oferit directorul Grădiniței sociale „Acoperământul Maicii Domnului” din Turda, pr. Dorin Sas: „Împreună cu copiii preșcolari de la grădinița socială, am permis accesul în această tabără și a unor tineri care provin din familii cu dificultăți materiale și care nu își permit să-și trimită copiii în aceste tabere, astfel că o parte din membrii înscriși pe listele de ajutorare ale Fundației Sfânta Irina din Turda au venit și ei în această tabără”.

În tabăra de la Ic Ponor, micuții și tinerii sunt însoțiți de doi preoți, pr. Dorin Sas și pr. Sebastian Zăhan, două educatoare, un cadru medical și câțiva părinți. Excursia este organizată cu susținerea financiară a Consiliului Județean Cluj.

Comentarii Facebook


Știri recente