Tabără la Nemțișor, județul Neamț, pentru 400 de tineri

În perioada 29-31 iulie, la Nemțișor, aflat în vecinătatea Mănăstirii Neamț și a Schitului Icoana Nouă, va avea loc Adunarea Tinerilor Creștini Ortodocși din Mitropolia Moldovei și Bucovinei cu tema ‘Tânărul – între reușită și eșec’. La această întrunire vor participa 400 de tineri care vor ajunge la eveniment joi seara, când va debuta și programul propriu-zis, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Moldova. De la ora 20:00 va fi urmărit filmul ‘Freedom Writers’, iar la ora 22:00 se va săvârși rugăciunea de seară.

Vineri dimineață, începând cu ora 7:30, slujba Sfintei Liturghii va fi săvârșită de Înalt Preasfințitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, iar de la ora 10:00 va debuta sesiunea I a grupurilor de discuții. De la ora 15:00 vor fi susținute discuții în plen cu tema ‘Tânărul – între reușită și eșec’, iar începând cu ora 17:00 vor avea loc activități sportive, urmând ca la ora 21:00 tinerii să participe la un foc de tabără. Sâmbătă vor avea loc două traininguri, iar la ora 14:00 tinerii vor asculta un cuvânt al Înalt Preasfințitului Părinte Teofan.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…