Tabără de vară cu temă religioasă în localitatea Bisoca, județul Buzău

În localitatea Bisoca, județul Buzău, va avea loc, începând cu data de 28 iulie 2008, o tabără de vară cu subiect religios. Manifestarea reunește elevi din toate județele țării. Timp de o săptămână, copiii vor asista la Sfânta Liturghie, care se va oficia în fiecare zi, și la slujba Vecerniei.

Elevii vor participa și la un program de cântece și jocuri tradiționale, oferit de ansamblul folcloric „Mugurel de Vlașca”, cu sprijinul Episcopiei Giurgiului :

Preot Mihail Constantin Balaban, consilier cultural al Episcopiei Giurgiului, a menționat că tabăra, aflată la a treia ediție, este organizată de preot Mirea Mihai, care le oferă copiilor bucuria de a trăi în mijlocul naturii, la o altitudine de mai mult de 1000m. De asemenea, observarea frumuseților naturii este pentru copii un prilej de a se simți mai aproape de Dumnezeu.

Elevii care vor merge în tabăra din localitatea Bisoca vor face drumeții la locuri istorice și la bisericile din împrejurimi și se vor bucura, în același timp, de diverse activități recreative.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…