Tabăra de tradiție și spiritualitate ortodoxă de la Seminarul „Veniamin Costachi” de la Neamț a ajuns la final

Tabăra internațională de tradiție și spiritualitate ortodoxă desfășurată la Seminarul „Veniamin Costachi” de la Neamț a ajuns la final. Copii vor pleca mâine, 2 august, spre țările de origine, după ce timp de 10 zile au participat la numeroase ateliere de creație.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Mircea Filip, coordonatorul taberei: „Este al cincilea an când desfășurăm acest tip de tabără. Timp de trei ani am organizat această tabără în Mitropolia Olteniei în apropierea Mănăstirii Tismana și anul acesta este pentru al doilea an consecutiv când organizăm tabăra la Seminarul de lângă Mănăstirea Neamț. Scopul taberei este multiplu, însă una dintre realizări este aceea că va exista comunicare între copiii care au fost la atelierul de teatru și copiii de la celelalte ateliere, arătând ce au reușit ei să facă la atelierul de teatru unde pentru o oră vor fi actori adevărați”.

Tabăra a fost organizată de Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif.

Comentarii Facebook


Știri recente