Tabara de tineret la Manastirea ‘Sfantul Dimitrie’ de langa Sighisoara.

Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia organizeaza, in aceasta saptamana, o tabara de tineret la Manastirea ‘Sfantul Dimitrie – Izvoratorul de Mir’, de langa Sighisoara.

La caesta tabara participa tineri din Alba Iulia, Aiud, Reghin, Targu-Mures si Bucuresti, membrii ai Ligii Tinerilor Crestini Ortodocsi Romani.

Programul taberei cuprinde discutii legate

de problemele tinerilor, rugaciuni de dimineata si de seara, 2 drumetii si o vizita in Cetatea medievala din Sighisoara.

Amanunte despre Tabara de la Manastirea ‘Sfantul Dimitrie’ ne-a oferit Parintele Florin Croitoru, director al Centrului Misionar din Alba Iulia: ‘Scopul acestei Tabere pentru tineret este de a realiza o intalnire activa intre mai multi tineri din Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, si nu numai, pe de o parte, iar pe de alta parte, de a pune in discutie anumite probleme ale tinerilor legate de timp, de implicare a lor in Biserica si in societate, legate de dragoste, de ceea ce ii face pe ei sa se simta importanti, valorosi in societatea in care traiesc, probleme ce sunt puse in discutie intr-un spatiu de rugaciune, de spiritualitate inalta care este Manastirea ‘Sfantul Dimitrie – Izvoratorul de Mir’ Sighisoara din Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia.’

Pe toata durata taberei, tinerii sunt insotiti de Parintele Cosmin Bufnea – directorul Bibliotecii Arhiepiscopiei de Alba Iulia si de dl. Seghiu Covaci, membru al Asociatiei Studentilor Crestin-Ortodocsi din Romania – filiala Alba Iulia. Intalnirea se va incheia cu un program religios-artistic si un foc de tabara in afara manastirii.

Comentarii Facebook


Știri recente