Tabără de iarnă pentru copii și adolescenți în Arhiepiscopia Clujului

Copiii și adolescenții clujeni se pot înscrie în aceste zile în tabăra de iarnă organizată de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului împreună cu ASCOR filiala Cluj. Această tabără va avea loc în perioada 8-13 ianuarie la Mărișel și este dedicată copiilor și tinerilor cu vârste între 11 și 16 ani. Pentru această tabără sunt puse la dispoziția celor interesați peste 60 de locuri disponibile.

Programul taberei va fi unul divers, cu activități catehetice, jocuri și programe recreative, după cum a precizat pentru Radio Renașterea responsabilul de tineret din cadrul Arhiepiscopiei, domnul Radu Copil: „Noi îmbinăm recreația cu duhovnicia. În tabăra aceasta părintele slujitor va fi pr. Ioan Sântioan de la Ocna Dej. Dânsul este veteran în taberele noastre și ca participant voluntar în cadrul ASCOR, dar și ca preot în ultimul timp. Se va ocupa de rugăciunea de dimineață, va săvârși vecernia și va purta discuții catehetice. În restul timpului vom avea activitățile specifice de tabără: recreație, jocuri, cântece la chitară, atelierele specifice†¦ Cu siguranță vom avea zile de săniuș pentru a ne bucura de timpul de afară”.

Inițiativa organizării de tabere pentru copii și adolescenți a fost demarată de către ASCOR filiala Cluj în anul 2005, iar până în prezent au fost organizate peste 20 de astfel de tabere.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…