Tabără de apicultură în Parohia Sfântul Ierarh Nicolae din Mălăiești, Protopopiatul Hârlău

Parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” Mălăiești, în parteneriat cu Protopopiatul Hârlău, organizează prima ediție a „Taberei de apicultură „Sfântul Ambrozie”.

Tabăra se adresează tinerilor din parohia Mălăiești, dar și din parohiile învecinate și urmărește însușirea de către copii a unor cunoștințe minime de creștere și întreținere a familiilor de albine, iar cei mai talentați pot să aprofundeze aceste cunoștințe.

Tabăra va începe marți și va încheia pe 25 august cu un concurs, care va consta în identificarea anumitor instrumente apicole folosite în mod obișnuit de către apicultor.

De asemenea, vor fi verificate cunoștințele acumulate în timpul taberei printr-un test grilă, a informat pentru Radio TRINITAS părintele paroh Pavel Apostol.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…