Strategie pentru servicii sociale creștine în Arhiepiscopia Iașilor

Arhiepiscopia Iașilor a prezentat pe 17 februarie 2012 la Hotel Moldova din Iași strategia rezultată în urma implementării proiectului ‘Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – Parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale’, informează „Ziarul Lumina”. Acest proiect s-a derulat timp de 20 de luni și a fost inițiat de Organizația Internațională pentru Caritate Creștin-Ortodoxă împreună cu Federația Filantropia și cu Patriarhia Română.

Cele cinci obiective strategice stabilite pentru următorii trei ani la nivelul Arhiepiscopiei Iașilor au fost prezentate în cadrul unui atelier de lucru de pr. Narcis Axinte, consilier în cadrul Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Iașilor.

Conferința de încheiere a proiectului ‘Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – Parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale’ va avea loc vineri, 24 februarie, în Sala ‘Conventus’ a Centrului de conferințe al Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…