Stație S.M.U.R.D. în comuna maramureșeană Bogdan Vodă

Începând de astăzi, în comuna maramureșeană Bogdan Vodă va funcționa o nouă stație S.M.U.R.D. La inaugurare a fost prezent și Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, care a binecuvântat cu acest prilej autospecialele din dotarea serviciului de urgență, informează TRINITAS TV.

„Această stație va fi foarte aproape de credincioșii noștri, va deservi multe localități și un număr de 35 000 de locuitori de pe Valea Izei din două orașe mai mici și două comune”, a arătat Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul.

La eveniment au participat autorități locale, reprezentanți ai mai multor structuri din Ministerul Administrației și Internelor, preoții de pe Valea Izei, precum și numeroși locuitori ai comunei. Nu au lipsit nici copiii, îmbrăcați în frumoase straie populare, care la final, au colindat.

Garda de Intervenție „Bogdan Vodă”, din cadrul detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației este dotată cu o autospecială SMURD de tip B.2 – pentru intervenții de prim-ajutor si 2 autospeciale pentru stins incendii, una dintre ele având si echipament de descarcerare.

Cel de-al 7-lea echipaj SMURD va acționa în 2 orașe, 8 comune, 11 sate, care cuprind un număr de peste 34.000 de locuitori.

Comentarii Facebook


Știri recente