Sprijin pentru cei afectați de caniculă în Eparhia Romanului și Bacăului

În aceste zile de vreme caniculară, bisericile parohiale și mănăstirile ortodoxe din cuprinsul Eparhiei Romanului și Bacăului, vin în sprijinul celor afectați de căldura excesivă.

În acest sens, cu binecuvântarea și la inițiativa Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, preoții parohi vor oferi spațiu de adăpost în biserică și apă pietonilor care nu se mai pot deplasa din cauza căldurii, informează epr.ro.

Ca și în anii anteriori, atât la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, cât și la bisericile din orașele eparhiei, persoanele afectate de căldură vor putea găsi, pe lângă adăpost pe durata zilei, și un pahar cu apă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…