Spectacolul „Primăvara vârstelor” s-a desfășurat la sediul „Diaconia” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

La sediul „Diaconia” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a avut loc ieri, 13 martie, spectacolul „Primăvara vârstelor”. Manifestarea a fost organizată de Asociația „Universul Prieteniei” din Iași în parteneriat cu Fundația „Solidaritate și Speranță” și s-a adresat persoanelor care beneficiază de serviciile Centrului de asistență socială și îngrijire la domiciliu „Sfânta Mare Muceniță Mina”, informează Radio TRINITAS.

Detalii aflăm de la președintele Asociației Universul Prieteniei, Rodica Rodean: „Am adus în mod special copii, pentru că aceștia transmit cel mai bine sentimentele și primăvara. Am vrut să aducem această bucurie în această casă a oamenilor de bine, pentru că această Fundație face multe lucruri umanitare”.

La rândul său, coordonatorul Centrului de Asistență socială „Sfânta Mare Muceniță Mina”, Cătălina Fadur, a declarat că acțiunea a fost bine receptată, deoarece bătrânii au nevoie hrană sufletească: „Aceste nevoie au nevoie și de hrană sufletească care este dată atât de viața spirituală, cât și de cea culturală. Beneficiarii Centrului au venit aici invitați și cred că nu sunt deloc dezamăgiți și au fost încântați de programul desfășurat de copii”.

Comentarii Facebook


Știri recente