Spectacolul pascal „Prin Patimi spre Înviere”, la Teatrul de stat pentru copii și tineret „Arcadia” din Oradea

Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, în colaborare cu Liceul teologic ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea, a organizat ieri 9 aprilie 2009, spectacolul pascal „Prin Patimi spre Înviere”. Evenimentul a avut loc în cursul serii la Teatrul de stat pentru copii și tineret „Arcadia”. În program au figurat cântări și lecturi din Sfânta Scriptură care rememorează evenimentele din Săptămâna Patimilor.

La Teatrul de stat pentru copii și tineret „Arcadia” a fost vernisată, ieri, și expoziția de ouă încondeiate și produse de artizanat intitulată „Sărbătorile pascale în tradiția populară.

Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei organizează în perioada Sărbătorii Învierii Domnului mai multe activități culturale cu scop catehetic.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Zilele Şaguniene se mută anul acesta în online  

Manifestările culturale dedicate Sfântului Andrei Şaguna, intitulate sugestiv Zilele Şaguniene, se desfăşoară anul acesta exclusiv online, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentele au început sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunţarea clericilor şi mirenilor rămaşi în cursa…